Bizimle iletişime geçin Tel : (0216) 347 97 72

22 Ekim 2013 Salı

Show Gurupları

Show Gurupları

Alışveriş Merkezleri, Mağaza Tanıtım Ve Kutlamalarında, Düğün, Doğum Günü, Şenlik Organizasyonlarında, Mezuniyet Gecelerinde, Piknik Organizasyonlarında, Ev Ve Bahçe Partilerinde, Kısaca Tüm Özel Gün Kutlamaları ve Her Türlü Parti Organizasyonlarında Dans Grupları Cazip Fiyatlarla firmamızda profesyonel ve sonuçları başarılı bir hizmet için ilk yapmanız gereken firmamızın iletişim numaralarından bizlere ulaşmanız ve toplantı için yer ve zaman almanız olacaktır.Ofisimizde yada isteğiniz üzerine sizin belirlediğiniz yerde toplantı yapılıp gerekli ürün lansmanı ve sunum yapılacaktır.Görevimiz öncelikle sizi belirlediğiniz bu özel günün karmaşasından kurtarmak ve istediğiniz hizmetin daha fazlasını sunmaya çalışarak siz değerli dostlarımızı hizmet ve çalışmalarımızla memnun bırakmaktır. Kurumsal organizasyonlarınızda çözüm bulmak bizim görevimiz olacaktır .Yalnızca aklınızdan geçenleri bizlere iletin fimamız fikirlerinize karşılık bulup daha fazlasını size sunacaktır.
firmamız yurt içi ve yurt dışı tüm şirketlerin şirket organizasyonu, toplantı organizasyonu, Fuar Organizasyonu motivasyon aktiviteleri, stand ve reklam organizasyonu, bayi toplantıları, salon düzenleme ve ödül törenleri, tercüme hizmetleri, şirket yemekleri ve eğlence organizasyonu gibi bir çok çalışmada promosyon malzeme hizmetleri ve ürün tanıtımı konusunda hizmet vermektedir. Organizasyonunuz esnasında tüm taleplerinize firmamız profesyonel ekibiyle karşılık verecektir.
 

1 yorum:

  1. Yakamoz Organizasyon ile organizasyonlarınıza renk katıcak dans grupları, show grupları hizmetinizde. Dilerseniz doğum günü partilerinizde, düğünlerinizde, mağaza tanıtımlarınızda güzel bir gün geçirmeniz amacıyla sizlerleyiz. Ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
    TELEFON; 0532 554 97 72- 0216 347 97 72- 0216 347 2750
    http://www.yakamozorganizasyon.com/

    YanıtlaSil