Bizimle iletişime geçin Tel : (0216) 347 97 72

22 Ekim 2013 Salı

Baby Shower

Baby Shower

Nedir bu Bebeğe Hazırlık Partileri?
Google’a “Baby Shower partisi” olarak girip de arama yaptığınız zaman karşınıza birçok site çıkıyor. Bu parti şöyle yapılır, “cookie”ler hazırlanır, 5 ila 20 davetli olur, vesaire vesaire gibi sanki bir kalıp varmışçasına tarifler yapılıyor. Ve şöyle deniyor: “Amaç anne adayına doğumdan önce keyifli ve eğlenceli bir gün yaşatmaktır.”

Hayır efendim, değildir.
Bebeğe Hazırlık Partilerinin asıl amacı annenin (ve babanın) doğumdan sonra bebek için ihtiyaç duyacakları eşyaları toparlamalarına katkıda bulunmaktır.
Bunları toparlayan anne adayının ise keyifli ve eğlenceli bir gün geçireceği kuşkusuzdur.

Nasıl olur bu Bebeğe Hazırlık Partileri?
Önce olması gerekeni yazayım, sonra şahit olduğum kadarıyla Türkiye’deki uygulamasından bahsedeyim.
Gebe, bebek doğduktan sonra ihtiyaç duyacağı kılık, kıyafet, eşya ve her türlü zamazingonun bir listesini çıkarır. Bu listede bebek yatağından pusete, önlükten çıngırağa, bornozdan tırnak makasına kadar her şey olabilir. Daha sonra bu listeyle bebek ürünleri satan mağaza ya da mağazalara giderek, ya da internetten bakarak o mağazadaki ürünlerden bir liste oluşturur.

1 yorum:

  1. Yakamoz Organizasyon ile bebek partilerimiz sizlerle. Bu mutlu ve sevinçli gününüzde yanınızda olmaktan mutlu oluruz. Ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. TELEFON; 0532 554 97 72- 0216 347 97 72- 0216 347 2750
    http://www.yakamozorganizasyon.com/

    YanıtlaSil